Over teambuilding Sint Niklaas

Meer dan 150.000 deelnemers

Ruim 15 jaar ervaring

Voor groepen vanaf 10 personen

Keurmerk groepsuitjes

Offerte binnen 1 dag

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitstap in Sint Niklaas er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij ook uw hotelovernachting kunnen verzorgen.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw uitstap.

Beleef een onvergetelijke teambuilding activiteit in Sint Niklaas. Of u nu een Workshop Schilderen als Bob Ross, het Grote Collagaspel of een Walking Dinner zoekt, bij ons vindt u het.

Maar wat belangrijker is, is dat uw uitstap in Sint Niklaas goed geregeld is en daar is ons team enthousiaste medewerkers in gespecialiseerd. Daarnaast kunnen wij door ons netwerk van contacten met lokale horeca in Sint Niklaas net wat verder gaan dan anderen.

Bedrijfsuitstappen in andere steden

Naast bedrijfsuitstappen in Sint Niklaas organiseren wij ook in andere steden in België onze uitstappen zoals Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Luik en Mechelen. Ook voor uitstappen in Nederland en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Sint Niklaas

Vaak is een bedrijfsuitstap organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vaste contactpersoon

Als u een uitstap reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitstap goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitstap 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.